Hír megtekintése

Gregory Gaultier gála élménybeszámoló.

2015. április 26.

Gregory Gaultier Gála élménybeszámoló.

  Hétvégén került megrendezésre Gregory Gaultier vendégszereplésével egy igen izgalmas és magas színvonalú bemutató mérkőzés. A Magyar kiválóságok közül Krajcsák Márk 3 nyert szettig tartó egyéni mérkőzést játszott a világranglista 3. helyezettjével, Szabóky Márton és Püski Lénárd pedig 1 szett erejéig 2-1 elleni bemutatót játszott az est főmérkőzése előtt.


  Szabóky-Püski páros szépen helyt állt a bevezetőmérkőzésen. Sok futás és gyors ütések jellemezték a játékot. Gaultier kellemes alaptempót játszott, de mint meg is mutatta néha, a sebességet emelhette volna sokkal feljebb is. Azt meg kell jegyezni a Magyar játékosok szép technikával jól játszottak.

  A főmérkőzésen igazi profi játékot láthattunk. A nézők ámulattal nézték Greg és Márk játékát. Megmutattak mindent amiért ezt a sportot szeretni lehet. Greg keményen ,de nem vérre menően játszotta végig a meccset, Mikor kellett lassított, amikor arra volt szükség emelt a tempón. Erre szükség volt többször is, mert Márk nagyon felkészülten érkezett az esti összecsapásra. Végig nagyszerű fizikai állapotban volt, nem mutatta fáradság jeleit pedig 3:1 lett a végeredmény. Tudjuk ez csak egy bemutató volt,de mégis láttuk a legjobb Magyar fallabda fenomént kiváló formában játszani egy világsztár ellen.

  Köszönjük Gregory Gaultier-nek, hogy eljött hozzánk beszorítva Magyarországot a sűrű időbeosztásába! Köszönet Szabóky Marcinak és a többi szponzornak,hogy létrejöhetett az este és ezúton is gratulálunk Krajcsák Márknak, Szabóky Marcinak és Püski Lénárdnak a színvonalas játékért.

A bevezető mérkőzést és a főmérkőzés első szettjét a videók között találjátok.

Gregory Gaultier, Gála, Krajcsák Márk